ONTWERPWEDSTRIJD LOGO

Start je eigen ontwerpwedstrijd en krijg tientallen ontwerpen voor logo.

ONTWERPWEDSTRIJD STARTEN VOOR JE LOGO


Het vinden van een logo dat aansluit bij de wensen van je onderneming is een heel karwei.  Het komt uiteindelijk allemaal aan op de kleinste details.  Het design moet tot op de puntjes kloppen en zowel rationeel als gevoelsmatig aansluiten bij alles waar de nieuwe onderneming voor zal staan. Natuurlijk kun je dan besluiten om een ontwerpbureau in te schakelen voor deze opdracht. Maar waarom laat je niet meerdere ontwerpers strijden om het beste logo ontwerp? Dit kan door een ontwerpwedstrijd te openen op Guerra Creativa. Dit platform voor logo design contests is groot in Latijns-Amerika, Spanje en Portugal en is nu ook klaar om de rest van de wereld te veroveren. Wil je met weten? Klik dan op de onderstaande button.

Start je eigen logo ontwerpwedstrijd

Wil je meer informatie over het starten van een logo ontwerp wedstrijd op Guerra Creativa? Klik dan op onderstaande groene button.

Wordt ontwerper bij Guerra Creativa

Ben je zelf grafisch ontwerper en wil je je ontwerp vaardigheden testen door de strijd aan te gaan met internationale ontwerpers? Klik dan op de onderstaande groene button.

Meerdere ontwerpen per wedstrijd
Internationale designers
Zeer betaalbaar